Traineeship Digital

Solliciteer nu

Digital Traineeship

Werken kun je overal, groeien doe je bij Webs.

Full-time · Eindhoven

Als Elite HubSpot Partner behoren we wereldwijd tot de absolute top. En als snelgroeiende en dynamische omgeving is Webs de ideale plek om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daar zetten we dan ook volop op in bij dit digital traineeship.

Binnen het CRM team van Webs helpen wij commerciële teams binnen klantorganisaties met het behalen van betere resultaten door de inzet van HubSpot. Dit doen we door het vertalen van de marketing, sales en/of customer service processen naar een ideale inrichting van de Hubspot software. 

Wat ga je doen tijdens het digital traineeship?

Jij loopt voorop in het omarmen van innovatie in digitale tools voor de klanten van Webs. Voordat jij klanten vlekkeloos op HubSpot kunt onboarden en implementaties kunt uitvoeren, heb jij zelf nog een upgrade nodig. Via een algemene onboarding leer je Webs als bedrijf en HubSpot als systeem beter kennen, maar vooral ook jezelf en hoe je jouw kwaliteiten nog beter kunt inzetten. Dit gebeurt via een soft skill traject, begeleid door een professionele coach. Vervolgens ga je binnen het CRM programma praktijkgericht kennismaken met de verschillende werkzaamheden die dit vakgebied te bieden heeft. Hierna weet jij helemaal wat bij jou past en ga je je daarin verder verdiepen onder begeleiding van een buddy.

Wat ga je leren tijdens het digital traineeship?

Werken kun je overal, groeien doe je bij Webs. Dat is ons motto. We verwachten niet dat je álles al kunt. Dus, we gaan jou helpen de volgende stap te zetten. In jouw groeipad:

 • Ga je via een breed programma ontdekken waar jij nou echt van ´aan´ gaat en je vervolgens daarin verdiepen
 • Krijg je de ruimte om een echte expert op gebied van HubSpot te worden of bijbehorende skills. Je duikt in de eindeloze mogelijkheden die de HubSpot software biedt totdat deze voor jou geen geheimen meer kent.
 • Leer je hoe je jouw organisatietalent, servicegerichtheid, social skills en kennis in kan zetten om samen met klanten tot oplossingen te komen.
 • Ga je je sociale vaardigheden als professional verder ontwikkelen. Vorm en inhoud gaan altijd samen.

Moet je dat dan allemaal zelf doen? Nee, juist niet. We are stronger as a team! Concreet betekent dit dat je een uitgebreid traineeship kunt verwachten en wordt begeleid door een ervaren collega en externe trainers/coaches.

Wie ben jij?

Jij hebt zin om je helemaal onder te dompelen in alles wat HubSpot te bieden heeft en je wilt jezelf blijven ontwikkelen op technisch en persoonlijk vlak.Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en ..

Jouw soft skills:

 • Je bent communicatief vaardig en wilt leren

 • Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen resultaat

 • Je bent een echte teamplayer en zoekt collega’s binnen het team op, weet dat je hulp kunt vragen en stemt werk met elkaar af.

 • Je bent analytisch sterk en vindt het interessant om vanuit data en processen te werken voor een klant

Jouw hard skills:

 • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift

 • Je bent (bijna) afgestudeerd en zoekt een omgeving waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen

 • Je hebt een commerciële, bedrijfskundige of IT-opleiding gedaan

 • Je kunt laten zien dat je affiniteit hebt met digitale tools en data en waarom jij daar van “aan” gaat.

Wie zijn wij?

Wij zijn Webs, de #1 HubSpot Consultancy Partner voor bedrijven die slimmer willen groeien. Webs bestaat uit een club van zo’n 60 young professionals die helemaal weg zijn van HubSpot en alles wat daaraan vastzit. Hiermee helpen we B2B bedrijven het onbenutte commerciële potentieel om te zetten in business groei. En daar hebben we jou bij nodig!

Overtuigd?

Als bovenstaande allemaal klopt dan is de rest alleen nog een formaliteit. Natuurlijk krijg je wat je verdient:

 • Baangarantie na het succesvol doorlopen van het traineeship

 • Een marktconform trainee salaris

 • Een laptop van de zaak, zodra je voor klanten aan de slag gaat ook een telefoon.

 • Een informeel en enthousiast team dat je zorgvuldig begeleidt en helpt beter te worden.

 • Één offline weekend per jaar: als we met het hele team naar Spanje gaan.

 • Andere benefits zoals onder andere een bijdrage voor je sportabonnement, een goede oudedagsvoorziening, gezellige vrijdagmiddagborrels, een fijne werkomgeving in het centrum van Eindhoven en de mogelijkheid om remote te werken.

 • Startdatum nog nader te bepalen, voor nu werken we naar start in oktober

Kortom, deze kans wil je grijpen. Daarom druk je nú op de sollicitatiebutton

Heb je vragen over dit digital traineeship? We zijn altijd in voor een leuk gesprek. Bel Emiel voor vragen rondom deze vacature op 06 - 39782054 of stuur een mail naar emiel@webs.nl.