Stagiaire Marketing

Solliciteer nu

Stagiaire Marketing

Bij Webs #1 HubSpot CRM Platform Consultancy Partner zijn we op zoek naar een Stagiaire Marketing om ons team te komen versterken.


Stage lopen kun je overal. 

Groeien doe je bij Webs

Full-time · Eindhoven

Webs is op zoek naar een meewerkstagiaire om ons marketing team te versterken. Als stagiaire krijg je een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je voert marktonderzoek uit om ons te helpen met de marketing positionering en daarnaast werk je mee aan een verscheidenheid aan taken, zoals het schrijven van content, het mede organiseren van events en kennissessies.

Wat zoeken wij?

Als stagiaire bij Webs krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in een snelgroeiende business. Je werkt samen met ervaren professionals en krijgt de kans om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Weet jij dat je na je studie iets met marketing wilt gaan doen? Maar weet je nog niet precies welke aspecten van dit vakgebied jou het beste liggen en waar je je verder in wilt gaan ontwikkelen? Dan is deze meewerkstage (september 2024) jou op het lijf geschreven. In deze ‘tijdelijke job’ ga jij jouw marketing talenten optimaal ontwikkelen en draag je direct bij aan de groei van Webs.

Wat kom je doen?

Wij zijn op zoek naar een duizendpoot die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. Wij zoeken een stagiaire die ons team komt versterken op het gebied van marketing. In deze rol ga je aan de slag met het uitvoeren van marktonderzoek om nieuwe marktkansen te identificeren en onze concurrentiepositie te analyseren. Daarnaast ondersteun je ons bij het organiseren van kennissessies & events en houd je onze website up-to-date. Ook draag je bij aan de creatie van content voor verschillende kanalen, zoals social media en blogs. Moet je dat dan allemaal zelf doen? Nee, juist niet. We are stronger as a team! Afhankelijk van jouw groeiambities kunnen we samen een mooi takenpakket samenstellen. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Webs, de #1 HubSpot Consultancy Partner voor bedrijven die slimmer willen groeien. Webs bestaat uit een club young professionals die helemaal weg zijn van HubSpot en alles wat daaraan vastzit. Hiermee helpen we B2B bedrijven het onbenutte commerciële potentieel om te zetten in business groei. En daar hebben we jou bij nodig!

Wat breng je mee?

  • Je volgt een hbo- of universitaire opleiding in bijvoorbeeld commerciële economie, marketing management, communicatie of soortgelijk en hebt een proactieve en gedreven persoonlijkheid;

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;

  • Je bent flexibel en je werkt zelfstandig en nauwkeurig;

  • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, pakt deze snel op en weet ze succesvol toe te passen;

  • Je hebt interesse en affiniteit met de relatief digitaal onvolwassen wereld van de B2B (daar kun jij veel toevoegen);

  • Je moet je kunnen vinden in de filosofie van Webs. We are driven like crazy.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Een stage met verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontplooien: zowel binnen je vak, als persoonlijk

  • Werken in een hip kantoor in het centrum van Eindhoven, met moderne tools, en vrijdagmiddagborrels

  • Een informeel en enthousiast team dat je zorgvuldig begeleidt en helpt beter te worden

  • Een passende stagevergoeding

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Stagiaire Marketing? Dan horen we graag van je!