Projectmanager Websites

Solliciteer nu

Projectmanager Websites

Werken kun je overal, groeien doe je bij Webs.

Full-time · Eindhoven

Wie ben jij?

Jij wordt enthousiast wanneer inhoud en proces bij elkaar komen in de digitale wereld. Dat komt omdat jij weet dat het leiden van complexe website en digitale projecten veel meer is dan alleen maar wat coördinatie en afstemming. Jij weet precies wat nodig is om een project tot een succes te brengen en krijgt daar energie van.

Als projectmanager websites ben jij eindverantwoordelijk voor website-trajecten bij onze klanten. Jij bent in staat om het realisatieproces van eenvoudige tot zeer complexe websites te managen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de klant als de eigen Webs medewerkers en je vindt dat ook echt leuk om te doen. Van initiatie, naar escalatie tot realisatie, dat is waar jij van aangaat, en dat keer op keer.

Wat kom je doen?

Jij helpt onze klanten om te groeien. Dat doe jij door met je projectteam complexe websites op te leveren die passen in een breder “Growth Plan”. In dit plan staat de ‘customer centric’ website centraal die gerealiseerd moet gaan worden. Daarvoor breng jij het volgende mee:

 • Je bent initiatiefrijk, leergierig en werkt graag samen met een team van specialisten zoals digital strategists, designers, developers, marketeers en growth consultants, maar zeker ook de klant.
 • Je bent als projectmanager eerste aanspreekpunt voor de klant alsmede je Webs project-teamleden. Je weet te escaleren en de-escaleren waar nodig.
 • Als ervaren projectmanager weet je feilloos te schakelen tussen proces en inhoud en alle stakeholders (Klant, Webs, derde partijen, partners etcetera).
 • Jij beheert de gehele project planning/administratie en zorgt dat de nieuwe website binnen tijd/budget/kwaliteit gerealiseerd wordt
 • Omdat je ook inhoudelijk (HubSpot technologie, IT, marketing) onderlegd bent kun je in zowel klant- als Websproces de juiste keuzes maken.
 • Je bent in staat om samen met je Webs collega’s het website-proces en alles wat daar voor nodig is te verbeteren
 • Webs werkt met het groeiplatform HubSpot en hier ga jij je ook verder in verdiepen (en fan van worden).
 • Je levert tevens een grote bijdrage aan het opstellen, aanpassen en bewaken van het gebruik van projectstandaarden m.b.t. werkwijzen, documentatie en rapportages. 

Wat breng je mee?

Jij hebt een uitgebreide ervaring als Project Manager in de digitale wereld. Je bent initiatiefrijk, ondernemend en houdt van structuur aanbrengen, waardoor jij alles in het werk stelt om projecten tot een goed resultaat te brengen. Je bent een multi-tasker die continu voor verbetering gaat. Met jouw oplossingsgerichte instelling, zorg je samen met het team steeds weer voor een optimale klanttevredenheid. Daarnaast beschik jij over:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • 5-10 jaar aantoonbare werkervaring in een relevante projectmanagement functie
 • Goed kunnen samenwerken in een team met designers, developers en marketeers waarbij het realiseren van een (complexe) website centraal staat
 • Bekendheid met website-ontwikkeling, design, usability, en online marketing
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en accuratesse
 • Multitasker; je kunt meerdere grote en kleine projecten tegelijk aansturen.
 • Groot inlevingsvermogen in de groei filosofie van Webs, HubSpot en onze aanpak hierin. Neem een kijkje op onze site!
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift en net zo vlot in het Nederlands als in het Engels.

Wat krijg je daarvoor terug?

Als jij je herkent in bovenstaande, is de rest alleen nog maar een formaliteit. Natuurlijk krijg je wat je verdient:

 • Prima salaris & goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een rol met verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontplooien: zowel vaktechnisch, als persoonlijk
 • Een informeel en enthousiast team dat je zorgvuldig begeleidt en helpt beter te worden
 • Een hippe werkomgeving in het centrum van Eindhoven met gezellige vrijdagmiddagborrels
 • Één offline weekend per jaar (als we met het hele team naar Spanje gaan).


Wie zijn wij?

Wij zijn Webs, het nummer één Inbound Marketing, Sales en Service bureau van Nederland en #1 HubSpot Elite Partner in EMEA. Wij helpen B2B organisaties vanuit het online klantperspectief te vertrekken. Richt je online sales, marketing en service processen zodanig in dat het meetbaar gaat bijdragen aan je groei. Sommigen noemen dat Growth Hacking, wij hebben het dan over het verbeteren van het commerciële proces.

Door altijd te vertrekken vanuit de online klant en dit perspectief door te vertalen, met behulp van technologie en data, naar het commerciële proces voegen we waarde toe. Dat doen we met het inzetten van het nummer 1 platform: HubSpot.

Met een groeiend team (35+ Fte) van project managers, marketeers, techneuten pakken we online klantvraagstukken op en samen met die klant komen we tot meetbaar online marketing en sales resultaat; meer traffic, meer leads, meer klanten/kandidaten. Dat is waar we al meer dan 50 innovatieve B2B bedrijven in onder andere de (hightech) maakindustrie, ICT/software branche en zakelijke dienstverlening mee helpen. Samen voegen we waarde toe aan merken in de B2B en laten we deze commercieel excelleren.


Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren! Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze recruiter Martin Dusée via martin@webs.nl of 06 41 47 12 72.