Growth Hacker

Solliciteer nu

Growth Hacker

Bij Webs #1 HubSpot CRM Platform Consultancy Partner zijn we op zoek naar een Growth Hacker om ons team te komen versterken.

Full-time · Eindhoven

Over de rol

Jij bent als data driven marketeer zeker 2 jaar bezig met growth hacking en performance marketing, en je wilt meer. Je wilt meerdere bedrijven exponentieel laten groeien door jouw tactics, inzichten en slimmigheden in te zetten! Je spot bij onze B2B-klanten organisatie breed groeikansen en je handen jeuken om je ideeën te valideren en deze om te zetten in concrete growth hacking acties/plannen die onder jouw leiding uitgevoerd worden. Je hebt het lef om nieuwe activiteiten met en rondom het HubSpot platform te ontplooien. Jij en je klanten worden namelijk blij van snelle en concrete resultaten.

Over jou

Je bent verbaal krachtig en weet ideëen goed onderbouwd en doordacht over te brengen — naar klanten en intern. Jij weet inmiddels dat Growth Hacking een aantal methoden, aanpakken en tools kent, en jij weet ze hierbinnen zelfstandig vorm te geven en uit te rollen. En snel ook: #quickwins #getshitdone

Je vindt het geweldig om de strategie van de klant door te vertalen in een Growth Hacking tactiek. Je bent een meester tacticus en hebt voor elke situatie een bak met panklare tactics paraat. Deze route communiceer je binnen het project/klant team en je neemt daar verantwoordelijkheid voor. Je stuurt bij en aan op de uitvoering.

Je bent een vraagbaak en inspiratiebron voor sales, consultants en HubSpot marketing collega’s. Doordat je actief je kennis en kunde deelt word je intern en extern als expert gezien. Jij maakt klanten en prospects gek met de nieuwste tips, tricks en tactics. Intern doe je dat in meetings en sessies.

Je vindt Marketing, Sales en Service tech prachtig en krijgt energie van het uitproberen van nieuwe tools en hacks alsmede werken voor nieuwe klanten. Je bent naast het HubSpot platform dan ook bekend met tools als Sumo, Analytics, Chat GPT, Hotjar, Vainu, Hunter, LinkedIn & Facebook advertising platform, Google Ads en andere tools die wij niet eens kennen. Je hebt verregaande kennis van marketing & sales automation, SEO, SEA, paid social, CXO en CRM.

Wat kom je doen

 • Jij bent die sociale tech savvy persoon, geeft graag gas en dat doe je op een aantal gebieden:
 • Het draaien van Growth en HubSpot projecten, vaak bij klanten op locatie. Je stuurt het growth team van de klant aan of begeleidt / geeft input aan interne/externe marketeers
 • Inhoudelijke ondersteuning/input bieden aan consultants bij workshops, sessies en strategische plannen. Denk aan het inbrengen van tactics, content ideeën of aanvullend (markt)onderzoek
 • Je kennis delen op events, webinars, etc.
 • Je kennis intern delen om consultants, sales, marketeers en collega growth hackers op de hoogte te houden van the latest and greatest

Wat neem je mee

 • Je bent al zo’n 2 jaar bezig met growth hacken
 • Je bent metrics & performance driven, je vindt het vet om daarmee quick and dirty zelfstandig aan de slag te gaan, en je hebt aan een half woord genoeg!
 • Je houdt van platte organisaties, levelt makkelijk met verschillende mensen (o.a. techies) en blend zo eenvoudig in bij een klant dat je al snel onderdeel van het team wordt.
 • Jij hebt kennis van SaaS producten en je weet hoe een SaaS business model in elkaar steekt (een heule dikke pré).
 • Mensen noemen jou ook wel extreem flexibel, jij floreert wanneer je ad hoc bezig kunt zijn.
 • Experimenteel ingesteld. Fail forward and feeling just fine about it. Wij noemen dat ook wel: lef.
 • Geen moeilijke plannen en mega strategieën, hands-on, getting shit done, hack your way to success. Let’s grow!

Wie zijn wij

Wij zijn Webs, de #1 HubSpot Consultancy Partner voor bedrijven die slimmer willen groeien. Webs bestaat uit een club van ruim 50 young professionals die helemaal weg zijn van HubSpot en alles wat daaraan vastzit. Hiermee helpen we B2B bedrijven het onbenutte commerciële potentieel om te zetten in business groei. En daar hebben we jou bij nodig!

Wat krijg je daarvoor terug

Als jij je herkent in bovenstaande, is de rest alleen nog maar een formaliteit. Natuurlijk krijg je wat je verdient:

 • Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (oa. laptop, pensioenregeling, fitness);
 • Een rol met verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontplooien: zowel vaktechnisch, als persoonlijk;
 • Een informeel en enthousiast team dat je zorgvuldig begeleidt en je helpt beter te worden;
 • Een hippe werkomgeving in het centrum van Eindhoven met gezellige vrijdagmiddagborrels;
 • Één offline weekend per jaar (als we met het hele team naar Spanje gaan).

Heb je vragen? We zijn altijd in voor een leuk gesprek. Bel Emiel voor vragen rondom deze vacature: 06 - 39782054

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Growth Hacker? Dan horen we graag van je! Click die button !