Associate

Solliciteer nu

Associate

Bij Webs #1 HubSpot CRM Platform Consultancy Partner zijn we op zoek naar Associates om onze groei verder vorm te geven

Contract basis

Wat is een Webs Associate

Als Associate bij Webs blijf jij als zelfstandig en ervaren senior consultant actief, terwijl we beiden profiteren van een samenwerking met betrekking tot strategische klantvraagstukken in het commerciële domein. Zowel jij als Webs kunnen deze strategische klantvraagstukken inbrengen die we ophalen uit de markt. Klantvraagstukken die verband houden met de digitale transformatie van klantgerichte/commerciële teams. 

Jij kunt profiteren van onze kennis en expertise op het gebied van digitale transformaties met betrekking tot HubSpot en alles wat daarbij hoort, terwijl wij op onze beurt gebruik maken van jouw senioriteit, netwerk en expertise. Kortom, het is een professionele samenwerking waarbij beide partijen hun vrijheid, autonomie en flexibiliteit behouden, elkaars kennis en kunde inzetten, waardoor we gezamenlijk excelleren om nog grotere successen te boeken. Wie wil dat nu niet! 

Over de rol

Als Associate ben jij meer dan een alleen een senior consultant. Je fungeert als een vertrouwde en ervaren partner voor directies die vraagstukken hebben liggen rondom hun digitale transformatie van commerciële teams. Met je proactieve benadering denk je actief mee met klanten en help je bij het vormgeven van hun digitale transitie. Op de assen People, Proces, en Technology optimaliseer je commerciële processen en verhoog je de betrokkenheid van klanten. Je speelt een leidende rol in uitdagende digitaliseringsprojecten waarbij je denken, doen en leren combineert.

Ondernemerschap, nieuwsgierigheid, vakmanschap en het opbouwen van sterke relaties vormen de basis van je adviserende vaardigheden. Samen met opdrachtgevers en gedreven Webs collega's werk je aan innovatieve oplossingen, en draag je bij aan de ontwikkeling van klanten, Webs en niet in de laatste plaats jezelf. Met ons team van enthousiaste en ervaren HubSpot-professionals kun je op tactisch en operationeel niveau nu ook de door jouw uitgezette strategie executeren.

Wie zijn wij?

Wij zijn Webs, de #1 HubSpot CRM Consultancy Partner voor bedrijven die slimmer willen groeien. We zijn de grootste en enige HubSpot Elite partner in de Benelux en we staan nog maar aan het begin van onze reis. Ons team bestaat uit meer dan 50 professionals die gepassioneerd zijn over HubSpot en de mogelijkheden die het biedt. Door HubSpot te implementeren en te integreren in hun business helpen we B2B-bedrijven om onbenut commercieel potentieel om te zetten in bedrijfsgroei. Ons klantenportfolio is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en blijft groeien. We streven ernaar om verder te groeien en nodigen jou uit om hier actief aan bij te dragen.

Wie ben jij?

Jij bent een optimist in hart en nieren met een bewezen staat van dienst als zelfstandig senior consultant/adviseur binnen de dienstverleningssector, bij voorkeur met ervaring rondom IT/softwareprojecten en customer facing teams. Oftewel een ster in je vak. Je bent empathisch en begrijpt dat adviseren draait om het opbouwen van vertrouwen. Mensen vertrouwen jou hun problemen toe vanwege zowel je persoonlijke benadering als je professionele expertise. Je weet op verschillende niveaus connectie te maken, of het nu met directie, management of professionals is. Je hebt lef en een commerciële drive, waarbij het belang van de klant altijd voorop staat. En dit alles doe je met een glimlach, omdat je plezier hebt in wat je doet.

Wat ga je doen?

Als Associate fungeer je als een vertrouwde adviseur op strategisch en tactisch niveau. Je analyseert en doorgrondt klantvraagstukken, en komt met inhoudelijk sterke oplossingen waar onze klanten volmondig ja tegen zeggen. Je neemt de leiding in diverse klantenteams, waarbij je zowel op inhoudelijk als procesmatig vlak intern en extern schakelt. Actief kennis en expertise delen rondom Business, IT en CX vormt een belangrijk onderdeel van je rol, zowel binnen als buiten de organisatie. Afhankelijk van de opdracht die je onder je hoede hebt, ben je 4 uur tot 40 uur per week inzetbaar. Dat bepalen we samen en daar zijn we flexibel in. 

Wat breng je mee?

Je brengt 10+ jaar hands-on senior consultancy ervaring binnen de dienstverleningssector met betrekking tot CX, IT en business, bij voorkeur in de B2B-sector. Je hebt een bewezen trackrecord en een uitstekend netwerk. We snappen dat je geen HubSpot expert bent. Moet ook niet want dat zijn wij al! Verder letten we op de volgende zaken;

 • Beschikt over een actief netwerk op management en directieniveau;
 • Een universitair werk- en denkniveau met een initiatiefrijke instelling.
 • Uitgebreide kennis van IT/software-oplossingen en hun toepassing binnen MKB+ bedrijven, specifiek op het gebied van bedrijfs- en commerciële processen.
 • Ondernemerskwaliteiten en vakmanschap die je tot een volwaardige gesprekspartner maken voor klanten.
 • Een oog voor kansen bij klanten en het vermogen om plannen en visies te ontwikkelen die hierop in te spelen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een flexibele houding, waarbij je goed zelfstandig kunt werken maar tevens een teamspeler bent.
 • Het vermogen om moeiteloos te schakelen tussen operationeel, tactisch niveau en strategisch niveau, zowel intern als extern.
 • Een proactieve en gedreven persoonlijkheid met aandacht voor zowel mensen als commercie.

Wat krijg je daarvoor terug?

Als dit alles op jou van toepassing is, dan maken we graag kennis met je. Dat begint uiteraard bij een persoonlijke kennismaking. Als na dit gesprek jij en wij denken “win-win” dan krijg je het volgende:

 • een actief netwerk met andere Webs associates
 • eens per kwartaal een Webs associate meeting waarin we samen kansen/mogelijkheden uitwisselen.
 • 1 x per jaar het Webs Captains-dinner waarin we een select gezelschap van onze klanten nodigen rondom een bepaald thema.
 • 1 x per jaar het Webs Golftoernooi voor associates en hun klanten.
 • vrije toegang tot alle Webs kennissessie en events waaronder de Digital Future of B2B
 • een team van 50 HubSpot professionals waar je altijd een beroep op kunt doen
 • een netwerk van meer dan 300 Webs klanten met even zovele mooie opdrachten.
 • mogelijkheid om uit te groeien tot Associate Partner
 • een contractuele samenwerkingsovereenkomst waarin we een aantal zaken vastleggen zoals tarifering, kickback fees, klant/concurrentiebeding en andere zaken om geen gedoe te krijgen.

Solliciteer

Kortom, wil jij je netwerk uitbreiden, gave opdrachtgevers erbij, en toch min of meer een beroep kunnen doen op deskundige ‘collega’s’ dan is de Associate rol iets voor jou en moeten we met elkaar in gesprek. Klik dan op die button!